پێگەی فەرمی کۆمەڵەپێگەی فەرمی کۆمەڵەپێگەی فەرمی کۆمەڵە
Notification Show More
Aa
  • صفحه اصلی
  • اسناد
  • بیاننامەها
  • مقالات
  • همپیمانیها
  • فارسی
    • کوردی
    • فارسی
Reading: برگزاری مراسم ۳۱م خرداد، روز پیشمرگه کومه‌له در دانمارک
Share
پێگەی فەرمی کۆمەڵەپێگەی فەرمی کۆمەڵە
Aa
Search
  • صفحه اصلی
  • اسناد
  • بیاننامەها
  • مقالات
  • همپیمانیها
  • فارسی
    • کوردی
    • فارسی
Follow US
© Komala Party of Iranian Kurdistan
پێگەی فەرمی کۆمەڵە > سمینار ها > برگزاری مراسم ۳۱م خرداد، روز پیشمرگه کومه‌له در دانمارک
سمینار ها

برگزاری مراسم ۳۱م خرداد، روز پیشمرگه کومه‌له در دانمارک

ناوەندی ڕاگەیاندن
Last updated: 2024/06/12 at 10:31 ق.ظ
ناوەندی ڕاگەیاندن
Share
3 Min Read
List of Images 1/6
677
1221
6666
88888
99999
uuu

بعد از ظهر روز شنبه برابر با یکم ژوئن ۲۰۲۴ میلادی، مراسمی بمناسبت گرامیداشت ۳۱م خرداد روز پیشمرگە کومەلە و با حضور نمایندگان احزاب، شخصیت‌های مستقل و همچنین شماری از اعضاء و کادرهای حزب کومه‌له کوردستان ایران در کپنهاگ پایتخت دانمارک برگزار گردید. بخش نخست مراسم همراە با دو پنل سیاسی، و بخش پرسش و پاسخ همراه بود. بخش پایانی نیز به تقدیر از جمعی از پیشمرگان و اجرای چند قطعه‌ی هنری اختصاص داشت.

نخست مراسم با سرود “بانگەواز“ ( سرود رسمی کومه‌لە) و دقایقی سکوت برای ارج نهادن و یاد اولین جانباختە کومەلە کاک “خانە معینی” و سایر جانباختگان راە آزادی و خیزش زن زندگی آزادی آغاز شد.
لازم بە ذکر است کە پنل سیاسی نخست با موضوعیت «کومه‌له و چشم‌انداز آینده» از سوی عبدالله مهتدی، دبیرکل حزب کومه‌له، و پنل دوم تحت عنوان «نگاهی حقوقی بر جایگاە پیشمرگە»، از سوی د.فراز فیروزی، حقوقدان ارائه گردید. بنا بر حساسیت و اهمیت موضوع همچنین بە دلیل اینکه تاکنون به جایگاە، رواداری و ضرورت وجود پیشمرگە به زبان فارسی کمتر پرداخته شده بود و این موضوع در چهارچوب مسئله‌ی کوردستان محدود مانده بود، مباحث بە دو زبان کوردی و فارسی ارائە گردید. برای مهمانان غیر کورد امکان ترجمە‌ی همزمان فراهم شده بود.

نخست جناب آقای مهتدی بە مسائل گوناگونی همچون چرایی، زمینه‌ها و دلایل انقلاب و لزوم فعالیت پیشمرگانە، همچنین تحلیل شرایط و اتفاقات تاکنونی، و نقش کوردها در گذشته، اکنون و آیندە‌ی ایران پرداختند.جناب د.فیروزی در پنل دوم، روایی و جایگاه پیشمرگه را از جنبه‌های قانونی و حقوقی با استناد به موازین حقوق بشر، قوانین بین‌المللی و داخلی مورد بحث قرار داد.

بخش سوم بە مشارکت مهمانان محترم در بحث‌ها و ارائەی نقطە نظرات و طرح پرسش از پنلیست‌ها اختصاص داشت کە در این بخش نیز گفتگو و دیالوگی صمیمانه و جذاب صورت گرفت.

در بخش دیگری از مراسم، با اهدای «گل سرخ» و «جامانه» از تعدادی از پیشمرگان قدیمی و فعالین کومه‌لە قدردانی شد. در پایان مراسم نیز چند قطعە سرود انقلابی توسط هنرمند پیشمرگه، «بەکر لەگزی»، اجرا و تقدیم حضار گردید و پس از آن مراسم خاتمه یافت.

حزب کومەلە کوردستان ایران
کمیتە دانمارک
١م ژوئن ٢٠٢٤

ناوەندی ڕاگەیاندن 2024-06-12 2024-06-04
Share This Article
Facebook Twitter Copy Link Print

کومەله در شبکەهای اجتماعی

Facebook Like
Twitter Follow
Instagram Follow
Youtube Subscribe

مطالب بیشتر

گفتگوی عبدالله مهتدی با خبرگزاری آسوشیتدپرس.
مصاحبەها
بیانیه حزب کومه‌له کردستان ایران
اطلاعیەها
کردهای مخالف درایران باهدف فراهم کردن زمینه‌ی «سقوط» حکومت به دنبال کمک ایالات متحده هستند.
مصاحبەها
اطلاعیه‌ – از اعتصابات سراسری کامیون‌داران حمایت می‌کنیم
اطلاعیەها
//

وبسایت رسمی حزب کومەلە کردستان ایران، ازطرف مرکز اطلاعرسانی کومەلە مدیریت و  بهروزرسانی  میشود.

پێگەی فەرمی کۆمەڵەپێگەی فەرمی کۆمەڵە
Follow US
ماڵپەڕی فەرمی کۆمەڵە
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?